Trädgårdsanläggare Norrmalm, Trädgårdsanläggare JohanneshovTrädgårdsanlägga, re Hammarby sjöstad

Trädgårdsanläggare Södermalm – Proffs på trädgårdar

Trädgårdsanläggare på Södermalm – Våra trädgårdsanläggare på Södermalm är de experter du behöver för att förverkliga din trädgårdsdröm!

Våra tjänster

  • Fridshyddevägen 2
  • 191 36 SOLLENTUNA
  • Tel: 08-35 82 40
  • info@mktradgard.se

Offertförfrågan

Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, doc, Max filstorlek: 500 MB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Södermalms bästa trädgårdsanläggare

Våra trädgårdsanläggare på Södermalm förverkligar din drömträdgård

MK Trädgård stoltserar över att ha några av de mest framstående trädgårdsanläggarna på Södermalm hos oss. Genom vår expertis inom trädgårdsanläggning har vi skapat otaliga fantastiska gröna oaser runt om på Södermalm!

Behöver du assistans med att planera din park, innergård eller trädgård? Vårt team har omfattande och gedigen erfarenhet inom trädgårdsanläggning och agerar som Södermalms främsta trädgårdsanläggare!

Tveka inte att kontakta MK Trädgård idag för att diskutera förutsättningar, dina önskemål och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga din gröna vision!

De bästa tipsen från våra trädgårdsanläggare

När du ska anlägga en grön och frodig trädgård – Några råd

Även om Södermalm inte är känt för sina stora trädgårdar, finns det gott om möjligheter att omvandla ditt utrymme till en blomstrande plats för avkoppling och lek. För att öka variationen i din gröna yta föreslår våra trädgårdsanläggare att du planerar olika sektioner för olika ändamål, inklusive:

  • Träd, buskar och häckar
  • Gräsytor
  • Lekområden
  • Blomrabatter och andra planteringar
  • Sittplatser, matområden, odlingsbäddar och naturliga vildängsområden

Våra erfarna trädgårdsanläggare står redo att hjälpa dig att förvandla din innergård eller park på Södermalm och få den att blomstra som aldrig förr.

Våra trädgårdsanläggare står till tjänst!

Våra trädgårdsanläggare på Södermalm står redo att hjälpa dig

MK Trädgård har kunniga trädgårdsanläggare redo att stödja dig i hela Södermalm med att planera och anlägga din gröna dröm, oavsett om det är för privat bruk eller för din bostadsrättsförening.

Vi arbetar med allt från stadsparker och innergårdar till villaträdgårdar i förorter som Enskede, Bromma, Årsta och Älvsjö.

Behöver du hjälp med trädgårdsanläggning? Kontakta oss på MK Trädgård så hjälper våra trädgårdsanläggare dig att förverkliga din vision!

Frågor och svar om trädgårdsanläggare på Södermalm

Trädgårdsanläggare för en grönare och skönare tillvaro!

MK Trädgård – Proffs på att förverkliga gröna drömmar

MK Trädgårds erfarna och kunniga trädgårdsanläggare är redo att hjälpa dig att skapa en helt ny trädgård eller förnya dina befintliga grönområden!

Vi verkar över hela Stockholm, från Södermalm och Essingeöarna till Farsta, Enskede, Älvsjö, Årsta och Hässelby.

Tveka inte att kontakta oss på MK Trädgård för att få hjälp av några av de mest framstående trädgårdsanläggarna på Södermalm!

Personligt och tryggt med ett erfaret trädgårdsföretag

Personligt & tryggt

Vi månar om våra kunder och tar oss tid att lyssna på dina frågor och funderingar.

Flexibelt och snabbt när du vill kontakta oss

Flexibelt & snabbt

Våra beslutsvägar är korta och snabba. Från ord till handling går det fort.

Med erfarenhet och kunskap utför alla våra medarbetare sina trädgårdsuppdrag

Kunskap

Våra anställda har en hög kunskapsnivå inom olika ämnen, alla har något de är extra bra på.

Sammarbeta med ett erfaret trädgårdsföretag, kontakta oss för att ta ditt företag till nästa bredd

Bredd

Vi samarbetar med andra företag, vilket gör att vi kan erbjuda ett ännu bredare utbud av tjänster.

Anders Bostedt, privatperson

★★★★

Vi är nöjda med MK Trädgård, med allt från snöröjning till sommarblommor! BRF Platån.

Johanna Gustafsson, BRF Nyckeln

★★★★★

Vi är väldigt nöjda med hur MK Trädgård utför sina uppdrag och att de möter våra medlemmar ute i verksamheterna på bästa sätt. Vi kan varmt rekommendera MK Trädgård och ser fram emot ett fortsatt bra och trevligt samarbete med Micke och hans företag.”

Richard Åhlin, privatperson

★★★★★

MK Trädgård genomförde både trädfällning, trädbeskärning samt bortforsling i vår bostadsrättsförening. Mycket trevliga och kunniga. Tog sig tid att svara på frågor och undersöka problem som inte var relaterade till själva arbetet. Kommer utan tvekan att anlita dom vid eventuella framtida problem med grönytorna i föreningen. Toppservice!

Olof Rämsell, Brostaden

★★★★★

Jag är alltid nöjd när jag anlitar Mk Trädgård. De jobbar snabbt och effektivt med utmärkta resultat. De är lyhörda för mina hyresgästers behov samt visar hänsyn för deras egendom. Deras personal är snabba, kunniga och väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med MK Trädgård framöver.

Morgan, privatperson

★★★★☆

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av Micke och hans team. Det gick fort att få hjälp med flera riskträd efter en stark höststorm med tillhörande trädfällning och bortforsling och jag fick ett trevligt bemötande rakt igenom! Kan varmt rekommendera.

Kalle, privatperson

★★★★

Vi fick snabb och effektiv hjälp av Micke och hans team när föreningen behövde vårstäda. Det gick fort att färdigställa promenadstråk och förbereda gräs och häckar inför våren. Jag får alltid ett trevligt bemötande så fort man anlitar MK Trädgård! Kan varmt rekommendera.

Mats Forsberg, BRF Grundstenen

★★★★★

Har arbetat med MK Trädgård i flera års tid nu och det har alltid fungerat utmärkt. De har hjälpt oss med alla möjliga uppdrag och skött kontakten med våra medlemmar varje gång som vi har beställt ett jobb. Suverän service!

Lars Fornander, Skandia Fastigheter

★★★★

MK Trädgård fattar verkligen att ha kunden i fokus och förstår vikten av snabb service och att akut är akut. Att MK Trädgård dessutom kan bidra med trädgårdsritningar och förslag på åtgärder gör att vi på Skandia Fastigheter se fram mot ett långt samarbete. Eftersom vi på Skandia har både bostäder, kontor, köpcentrum och samhällsfastigheter så är MK Trädgårds stora flexibilitet ett stort plus. Utöver detta så har de en specialbyggd kombibil som kan utföra jobb många andra inte kan.

Stella Weiss Engström, privatperson

★★★★★

I tid och otroligt snabba. Bra service och mycket trevligt bemötande.

Bo Fogelberg, Vasakronan

★★★★★

Det finns bara positiva saker att skriva om MK Trädgård. Personalen är ett föredöme inom branschen på så sätt att de alltid kommer i tid och lämnar det alltid snyggt och rent efter sig. En annan sak som är positivt är bredden i deras tjänster.

Christian Lundberg, privatperson

★★★★☆

Välfungerande företag med gedigen kunskap och genomgående trevliga medarbetare. Första jobbet var ett jourärende – de anlände till villan direkt måndag morgon. Andra ärendet var planering – undersökning och analys, med tydliga förslag på åtgärder. Tredje ärendet var en tillfällig åtgärd, som prioriterades och genomfördes bara några dagar senare. Tryggt och omtänksamt – de förstår vad som är värdefullt för kunden.

Per-Martin Pettersson

★★★★☆

Vi är väldigt nöjda med MK Trädgård och de har därför varit vår leverantör de senaste 14 åren. Har alltid upplevt att vi fått snabb respons med åtgärd vid akuta fel utan några klagomål från hyresgäster när MK Trädgård utfört arbete i våra lägenheter.

Folke Nilsson, privatperson

★★★★★

Väldigt nöjd! Fick ett akut trädfälla vår stora tall efter en storm och ringde till denna firma som kom direkt och fixade problemet. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Martin Berg, Balder

★★★★

Sedan många år har vi på Balder köpt tjänster via MK TRädgård. Vi uppskattar deras vänliga och tillmötesgående arbetssätt där kund står i fokus. Arbetet utförs alltid med ansvar och snabb återkoppling.

Simon Englund, privatperson

★★★★★

Grymt bemötande, trevliga och utförde jobbet snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Simon Englund, privatperson

★★★★★

Grymt bemötande, trevliga och utförde jobbet snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Folke Nilsson, privatperson

★★★★★

Väldigt nöjd! Hade ett behov av trädbeskärning och ringde till denna firma som kom direkt och fixade problemet. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Mats och Alexandra, Sollentuna

★★★★★

Vilket mästerverk! Bra jobbat!

Anna Hamberg

★★★★★

Beskärning och fälla träd i Uppsala
Bra bemötande och bra utfört. Mycket nöjd!

Julia

★★★★★

Fälla 2 st träd i Knivsta, 16/9
Mycket trevlig och kunnig arborist. Han var även vänlig och kapade upp trädet åt oss så att det skulle bli lättare att såga ved och forsla bort mindre grenar.

Offert ikon Kontakta oss