Plantering av alla olika slag

Plantering är vår expertis, MK Trädgård hjälper dig med allt

Våra tjänster

  • Fridshyddevägen 2
  • 191 36 SOLLENTUNA
  • Tel: 08-35 82 40
  • info@mktradgard.se

Offertförfrågan

Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, doc, Max filstorlek: 500 MB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vad plantering innebär

MK Trädgård kan all form av plantering

När du väljer MK Trädgård för trädgård plantering får du tillgång till vår passion och erfarenhet inom trädgårdar.
Vi planterar alla typer av växter efter dina behov och önskemål.

Med våra professionella trädgårdsmästare kan vi garantera att plantering utförs på rätt sätt samtidigt som vi ser till att dina förväntningar infrias.
Våra trädgårdsmästare tar alltid hänsyn till allt från växtval, placering till jordförhållanden samt ljusbehov och bevattning.

Du får ett dedikerat team som är experter på plantering i trädgård och arbetar med både precision och kreativitet samt biologisk mångfald som ängsmark.
Skapar en trädgård som inte bara är vacker och välkomnande, utan även långsiktigt hållbar genom biologisk mångfald och ängsmark.
Med MK Trädgård så kan du helt enkelt förvandla din utomhusyta till en inspirerande plats att njuta av året runt.

Att tänka på innan plantering

Få plantering av proffs

MK Trädgårds planteringstjänst erbjuder ett noggrant och skickligt tillvägagångssätt för att skapa trädgårdsområden som blomstrar.
Vår erfarenhet och förståelse för växters behov möjliggör smarta och estetiskt tilltalande planteringar.

Vi tar hänsyn till faktorer som växtval, säsonger, ljusförhållanden och bevattning för att säkerställa att din trädgård utvecklas väl.
Våra trädgårdsmästare har en passion för din förväntning så varje plantering blir anpassad precis efter hur du vill ha det.

Oavsett om du vill ha hjälp med att plantera häck eller en ny köksträdgård strävar vi efter att skapa en fridfull känsla i vardagen.
Med MK Trädgårds planteringstjänst får du en trädgård som reflekterar din personliga stil och ger en plats att njuta av.

Plantering i Stockholm

Vi erbjuder plantering trädgård i hela Stockholm

MK Trädgård är din pålitliga partner för trädgårdsplantering i hela Stockholm och dess omgivande orter.
Vi har passionerade trädgårdsmästare med ett dedikerat team som strävar efter att skapa gröna miljöer som du kommer att älska.
Oavsett var du bor i Stockholm; Bromma, Nacka eller Sollentuna, är vi redo att förvandla din trädgård till en vacker plats.

Vår expertis sträcker sig över alla typer av plantering, från att plantera vackra blommor och träd till att skapa funktionella utomhusutrymmen.
Vi tar hänsyn till din trädgårds unika behov och klimatförhållanden för att säkerställa att varje plantering blir en framgång.

MK Trädgård är stolta över att erbjuda trädgårdslösningar som passar dig och din plats perfekt.
Kontakta oss idag för att börja skapa din drömträdgård, oavsett var du befinner dig i Stockholmsområdet.

Varför just MK Trädgård

Hör av dig till oss

MK Trädgård är din trädgårdsexpert i Stockholm med omgivande orter.
Vi specialiserar oss på träd- och buskplantering för att skapa vackra och hållbara trädgårdar.
Vår service inkluderar rådgivning om bästa planteringstidpunkten och växtval, markförberedelse, och professionell installation.

Dessutom erbjuder vi bevattningssystem för att säkerställa att dina växter får rätt mängd vatten.
Du kan du förvandla din trädgård till en frodig och underbar utomhusmiljö med hjälp av vår plantering.

Frågor och svar om plantering

Personligt och tryggt med ett erfaret trädgårdsföretag

Personligt & tryggt

Vi månar om våra kunder och tar oss tid att lyssna på dina frågor och funderingar.

Flexibelt och snabbt när du vill kontakta oss

Flexibelt & snabbt

Våra beslutsvägar är korta och snabba. Från ord till handling går det fort.

Med erfarenhet och kunskap utför alla våra medarbetare sina trädgårdsuppdrag

Kunskap

Våra anställda har en hög kunskapsnivå inom olika ämnen, alla har något de är extra bra på.

Sammarbeta med ett erfaret trädgårdsföretag, kontakta oss för att ta ditt företag till nästa bredd

Bredd

Vi samarbetar med andra företag, vilket gör att vi kan erbjuda ett ännu bredare utbud av tjänster.

Anders Bostedt, privatperson

★★★★

Vi är nöjda med MK Trädgård, med allt från snöröjning till sommarblommor! BRF Platån.

Johanna Gustafsson, BRF Nyckeln

★★★★★

Vi är väldigt nöjda med hur MK Trädgård utför sina uppdrag och att de möter våra medlemmar ute i verksamheterna på bästa sätt. Vi kan varmt rekommendera MK Trädgård och ser fram emot ett fortsatt bra och trevligt samarbete med Micke och hans företag.”

Richard Åhlin, privatperson

★★★★★

MK Trädgård genomförde både trädfällning, trädbeskärning samt bortforsling i vår bostadsrättsförening. Mycket trevliga och kunniga. Tog sig tid att svara på frågor och undersöka problem som inte var relaterade till själva arbetet. Kommer utan tvekan att anlita dom vid eventuella framtida problem med grönytorna i föreningen. Toppservice!

Olof Rämsell, Brostaden

★★★★★

Jag är alltid nöjd när jag anlitar Mk Trädgård. De jobbar snabbt och effektivt med utmärkta resultat. De är lyhörda för mina hyresgästers behov samt visar hänsyn för deras egendom. Deras personal är snabba, kunniga och väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med MK Trädgård framöver.

Morgan, privatperson

★★★★☆

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av Micke och hans team. Det gick fort att få hjälp med flera riskträd efter en stark höststorm med tillhörande trädfällning och bortforsling och jag fick ett trevligt bemötande rakt igenom! Kan varmt rekommendera.

Kalle, privatperson

★★★★

Vi fick snabb och effektiv hjälp av Micke och hans team när föreningen behövde vårstäda. Det gick fort att färdigställa promenadstråk och förbereda gräs och häckar inför våren. Jag får alltid ett trevligt bemötande så fort man anlitar MK Trädgård! Kan varmt rekommendera.

Mats Forsberg, BRF Grundstenen

★★★★★

Har arbetat med MK Trädgård i flera års tid nu och det har alltid fungerat utmärkt. De har hjälpt oss med alla möjliga uppdrag och skött kontakten med våra medlemmar varje gång som vi har beställt ett jobb. Suverän service!

Lars Fornander, Skandia Fastigheter

★★★★

MK Trädgård fattar verkligen att ha kunden i fokus och förstår vikten av snabb service och att akut är akut. Att MK Trädgård dessutom kan bidra med trädgårdsritningar och förslag på åtgärder gör att vi på Skandia Fastigheter se fram mot ett långt samarbete. Eftersom vi på Skandia har både bostäder, kontor, köpcentrum och samhällsfastigheter så är MK Trädgårds stora flexibilitet ett stort plus. Utöver detta så har de en specialbyggd kombibil som kan utföra jobb många andra inte kan.

Stella Weiss Engström, privatperson

★★★★★

I tid och otroligt snabba. Bra service och mycket trevligt bemötande.

Bo Fogelberg, Vasakronan

★★★★★

Det finns bara positiva saker att skriva om MK Trädgård. Personalen är ett föredöme inom branschen på så sätt att de alltid kommer i tid och lämnar det alltid snyggt och rent efter sig. En annan sak som är positivt är bredden i deras tjänster.

Christian Lundberg, privatperson

★★★★☆

Välfungerande företag med gedigen kunskap och genomgående trevliga medarbetare. Första jobbet var ett jourärende – de anlände till villan direkt måndag morgon. Andra ärendet var planering – undersökning och analys, med tydliga förslag på åtgärder. Tredje ärendet var en tillfällig åtgärd, som prioriterades och genomfördes bara några dagar senare. Tryggt och omtänksamt – de förstår vad som är värdefullt för kunden.

Per-Martin Pettersson

★★★★☆

Vi är väldigt nöjda med MK Trädgård och de har därför varit vår leverantör de senaste 14 åren. Har alltid upplevt att vi fått snabb respons med åtgärd vid akuta fel utan några klagomål från hyresgäster när MK Trädgård utfört arbete i våra lägenheter.

Folke Nilsson, privatperson

★★★★★

Väldigt nöjd! Fick ett akut trädfälla vår stora tall efter en storm och ringde till denna firma som kom direkt och fixade problemet. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Martin Berg, Balder

★★★★

Sedan många år har vi på Balder köpt tjänster via MK TRädgård. Vi uppskattar deras vänliga och tillmötesgående arbetssätt där kund står i fokus. Arbetet utförs alltid med ansvar och snabb återkoppling.

Simon Englund, privatperson

★★★★★

Grymt bemötande, trevliga och utförde jobbet snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Simon Englund, privatperson

★★★★★

Grymt bemötande, trevliga och utförde jobbet snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Folke Nilsson, privatperson

★★★★★

Väldigt nöjd! Hade ett behov av trädbeskärning och ringde till denna firma som kom direkt och fixade problemet. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Mats och Alexandra, Sollentuna

★★★★★

Vilket mästerverk! Bra jobbat!

Anna Hamberg

★★★★★

Beskärning och fälla träd i Uppsala
Bra bemötande och bra utfört. Mycket nöjd!

Julia

★★★★★

Fälla 2 st träd i Knivsta, 16/9
Mycket trevlig och kunnig arborist. Han var även vänlig och kapade upp trädet åt oss så att det skulle bli lättare att såga ved och forsla bort mindre grenar.

Offert ikon Kontakta oss