Jordförbättring är viktigt för din trädgård

Våra tjänster

  • Fridshyddevägen 2
  • 191 36 SOLLENTUNA
  • Tel: 08-35 82 40
  • info@mktradgard.se

Offertförfrågan

Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, doc, Max filstorlek: 500 MB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jordförbättring ger trädgården liv

Låt MK Trädgård sköta din jordförbättring

Jordförbättring spelar en avgörande roll för att skapa en hälsosam och blomstrande trädgård.
Genom att förbättra jordens struktur, dränering och näringsinnehåll kan man skapa en mer gynnsam miljö för växter att trivas i.
Detta är särskilt viktigt i områden där jorden kan vara sämre eller har svag dränering.

MK Trädgård erbjuder en pålitlig och effektiv lösning för jordförbättring.
Genom att använda kompostering av trädgårdsavfall omvandlar vi rester som klippt gräs, löv och kvistar till näringsrik jordförbättring.

Denna metod har dubbel nytta genom att inte bara gynna växternas hälsa och tillväxt.
Utan även minska mängden avfall som går till deponi.

Vad som särskiljer MK Trädgårds tjänster är vårt engagemang för att bidra till en god miljö.
Genom att omvandla avfall till tillgång och minimera avfallsmängden bidrar det till en mer cirkulär och hållbar trädgårdsdrift.

Att välja MK Trädgård för jordförbättring är inte bara en investering i en vackrare trädgård, utan också i en mer hållbar framtid.

Allt inom jordförbättring

Bättre växtlighet med jordförbättring

Genom att jordförbättra kan du förse marken med de nödvändiga näringsämnena som växterna behöver för att växa starka.
Denna tillföring av näringsämnen skapar en mer balanserad och näringsrik miljö, vilket resulterar i ökad grödproduktion och hälsosamma växter.

Förutom att förse jorden med nödvändiga näringsämnen, bidrar jordförbättring även till en förbättrad dränering.
Genom att förändra jordens struktur med hjälp av jordförbättringsmedel kan du förhindra vattenansamling och säkerställa att rötterna får tillräckligt med syre.

Med vår erfarenhet och kvalitet kan våra specialister erbjuda lösningar för att få din trädgård i toppskick.
MK Trädgård har ett ständigt miljötänk som säkerställer att din trädgård inte bara är vacker och produktiv, utan också hjälper naturen.

Genom att välja MK Trädgård för din jordförbättring kan du vara säker på att du tar rätt steg mot en hälsosam trädgård.
Med våra expertråd och högkvalitativa produkter så kan du ge din trädgård den bästa möjliga starten för att blomstra under åren som kommer.

Professionell jordförbättring i Stockholm

Jordförbättring i hela Stockholm

MK Trädgård är stolta över att erbjuda professionell jordförbättring i hela Stockholm och dess omgivningar.
Med en passion för grönska och en gedigen kunskap om trädgårdsodling finns våra pålitliga jordförbättrare för alla som vill skapa en hälsosam trädgård.

Oavsett om du har en trädgård i innerstaden, en grönsaksodling i Solna eller en blomsteräng i Nacka, finns MK Trädgård som hjälp.
Vår expertis sträcker sig över hela Stockholm med insatser i områden som Södermalm, Djursholm, Lidingö och många fler.
Målet är att göra jordförbättring tillgängligt och effektivt för alla som vill optimera sin trädgårds hälsa och skönhet.

Få en frisk trädgård

Få en näringsrik jord med MK Trädgård

MK Trädgård erbjuder professionell jordförbättring för att främja hälsosam tillväxt av växter och trädgårdsblomstring. Med vår kunskap kan vi anpassa lösningar för att möta specifika trädgårdsbehov.

Oavsett om det handlar om näringsbrist, dräneringsproblem eller andra utmaningar, kommer våra tjänster ge din trädgård ett långvarigt liv.

Genom att kombinera expertis med hållbarhet, erbjuder vi lösningar för att utnyttja din trädgårds potential och skapa en blomstrande utomhusmiljö.
Tveka inte på att kontakta oss om du behöver hjälp med jordförbättring.

Frågor och svar om jordförbättring

Personligt och tryggt med ett erfaret trädgårdsföretag

Personligt & tryggt

Vi månar om våra kunder och tar oss tid att lyssna på dina frågor och funderingar.

Flexibelt och snabbt när du vill kontakta oss

Flexibelt & snabbt

Våra beslutsvägar är korta och snabba. Från ord till handling går det fort.

Med erfarenhet och kunskap utför alla våra medarbetare sina trädgårdsuppdrag

Kunskap

Våra anställda har en hög kunskapsnivå inom olika ämnen, alla har något de är extra bra på.

Sammarbeta med ett erfaret trädgårdsföretag, kontakta oss för att ta ditt företag till nästa bredd

Bredd

Vi samarbetar med andra företag, vilket gör att vi kan erbjuda ett ännu bredare utbud av tjänster.

Anders Bostedt, privatperson

★★★★

Vi är nöjda med MK Trädgård, med allt från snöröjning till sommarblommor! BRF Platån.

Johanna Gustafsson, BRF Nyckeln

★★★★★

Vi är väldigt nöjda med hur MK Trädgård utför sina uppdrag och att de möter våra medlemmar ute i verksamheterna på bästa sätt. Vi kan varmt rekommendera MK Trädgård och ser fram emot ett fortsatt bra och trevligt samarbete med Micke och hans företag.”

Richard Åhlin, privatperson

★★★★★

MK Trädgård genomförde både trädfällning, trädbeskärning samt bortforsling i vår bostadsrättsförening. Mycket trevliga och kunniga. Tog sig tid att svara på frågor och undersöka problem som inte var relaterade till själva arbetet. Kommer utan tvekan att anlita dom vid eventuella framtida problem med grönytorna i föreningen. Toppservice!

Olof Rämsell, Brostaden

★★★★★

Jag är alltid nöjd när jag anlitar Mk Trädgård. De jobbar snabbt och effektivt med utmärkta resultat. De är lyhörda för mina hyresgästers behov samt visar hänsyn för deras egendom. Deras personal är snabba, kunniga och väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med MK Trädgård framöver.

Morgan, privatperson

★★★★☆

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av Micke och hans team. Det gick fort att få hjälp med flera riskträd efter en stark höststorm med tillhörande trädfällning och bortforsling och jag fick ett trevligt bemötande rakt igenom! Kan varmt rekommendera.

Kalle, privatperson

★★★★

Vi fick snabb och effektiv hjälp av Micke och hans team när föreningen behövde vårstäda. Det gick fort att färdigställa promenadstråk och förbereda gräs och häckar inför våren. Jag får alltid ett trevligt bemötande så fort man anlitar MK Trädgård! Kan varmt rekommendera.

Mats Forsberg, BRF Grundstenen

★★★★★

Har arbetat med MK Trädgård i flera års tid nu och det har alltid fungerat utmärkt. De har hjälpt oss med alla möjliga uppdrag och skött kontakten med våra medlemmar varje gång som vi har beställt ett jobb. Suverän service!

Lars Fornander, Skandia Fastigheter

★★★★

MK Trädgård fattar verkligen att ha kunden i fokus och förstår vikten av snabb service och att akut är akut. Att MK Trädgård dessutom kan bidra med trädgårdsritningar och förslag på åtgärder gör att vi på Skandia Fastigheter se fram mot ett långt samarbete. Eftersom vi på Skandia har både bostäder, kontor, köpcentrum och samhällsfastigheter så är MK Trädgårds stora flexibilitet ett stort plus. Utöver detta så har de en specialbyggd kombibil som kan utföra jobb många andra inte kan.

Stella Weiss Engström, privatperson

★★★★★

I tid och otroligt snabba. Bra service och mycket trevligt bemötande.

Bo Fogelberg, Vasakronan

★★★★★

Det finns bara positiva saker att skriva om MK Trädgård. Personalen är ett föredöme inom branschen på så sätt att de alltid kommer i tid och lämnar det alltid snyggt och rent efter sig. En annan sak som är positivt är bredden i deras tjänster.

Christian Lundberg, privatperson

★★★★☆

Välfungerande företag med gedigen kunskap och genomgående trevliga medarbetare. Första jobbet var ett jourärende – de anlände till villan direkt måndag morgon. Andra ärendet var planering – undersökning och analys, med tydliga förslag på åtgärder. Tredje ärendet var en tillfällig åtgärd, som prioriterades och genomfördes bara några dagar senare. Tryggt och omtänksamt – de förstår vad som är värdefullt för kunden.

Per-Martin Pettersson

★★★★☆

Vi är väldigt nöjda med MK Trädgård och de har därför varit vår leverantör de senaste 14 åren. Har alltid upplevt att vi fått snabb respons med åtgärd vid akuta fel utan några klagomål från hyresgäster när MK Trädgård utfört arbete i våra lägenheter.

Folke Nilsson, privatperson

★★★★★

Väldigt nöjd! Fick ett akut trädfälla vår stora tall efter en storm och ringde till denna firma som kom direkt och fixade problemet. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Martin Berg, Balder

★★★★

Sedan många år har vi på Balder köpt tjänster via MK TRädgård. Vi uppskattar deras vänliga och tillmötesgående arbetssätt där kund står i fokus. Arbetet utförs alltid med ansvar och snabb återkoppling.

Simon Englund, privatperson

★★★★★

Grymt bemötande, trevliga och utförde jobbet snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Simon Englund, privatperson

★★★★★

Grymt bemötande, trevliga och utförde jobbet snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Folke Nilsson, privatperson

★★★★★

Väldigt nöjd! Hade ett behov av trädbeskärning och ringde till denna firma som kom direkt och fixade problemet. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Mats och Alexandra, Sollentuna

★★★★★

Vilket mästerverk! Bra jobbat!

Anna Hamberg

★★★★★

Beskärning och fälla träd i Uppsala
Bra bemötande och bra utfört. Mycket nöjd!

Julia

★★★★★

Fälla 2 st träd i Knivsta, 16/9
Mycket trevlig och kunnig arborist. Han var även vänlig och kapade upp trädet åt oss så att det skulle bli lättare att såga ved och forsla bort mindre grenar.

Offert ikon Kontakta oss