Flisning hos MK Trädgård

Vi utför flisning

Flisning med en mångfald av användningsområden

Våra tjänster

  • Fridshyddevägen 2
  • 191 36 SOLLENTUNA
  • Tel: 08-35 82 40
  • info@mktradgard.se

Offertförfrågan

Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, doc, Max filstorlek: 500 MB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi kan flisning

Med rätt utrustning och expertis utför vi flisning på plats

Flisning är en process där trä eller organiskt material omvandlas till mindre bitar eller flisor med hjälp av en flismaskin.
Denna maskin har roterande knivar eller hammare som krossar och skär det inmatade materialet. Resultatet är små, jämnstora flisor eller spån.
Resultatet vid flisning heter flis och som har en mångfald av användningsområden som du själv kan ta nytta av.

Med flis kan du med fördel använda som:

  • Bränsle
  • Isolering
  • Fyllnadsmaterial
Vi kan flisning med rätt kompetens

Skräddarsydda lösningar för dig

Din hjälp vid flisning oavsätt mängd

Oavsett om du har en liten trädgård där du vill förvandla träd- och buskavfall till användbara flisor eller om du har ett större industriellt behov av att producera biomassaför energiproduktion, så är vårt team redo att bistå.

Vi är experter på flisning och har erfarenhet och utrustning för att hantera en mängd olika projekt.

Vårt fokus är att göra flisning enkelt och effektivt för dig.
Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina behov och projektets omfattning.

Våra erfarna tekniker och moderna flismaskiner kan hantera både trä, organiskt material och andra råvaror med precision och snabbhet.

Kraftfull flishuggare

Mk Trädgård flisar både stort och smått med vår smidiga kraftfulla flishuggare

Vi erbjuder en mångsidig som pålitlig flisningstjänst.
Vår smidiga och kraftfulla flishuggare får jobba med med stora som små uppdrag.
Oavsett om du har en omfattande skogsexploatering som kräver snabb och effektiv flisning av stora trädstammar.
Alternativt om du har mindre trädgårdsavfall som behöver omvandlas till användbara flisor, så har vi kapaciteten och expertisen att hantera det.
Vår avancerade flishuggare är utrustad med skarpa knivar och kraftfulla motorer, vilket gör det möjligt för oss att producera enhetliga och kvalitativa flisor med hög effektivitet.
Vi är dedikerade till att möta dina specifika behov och mål, oavsett om det är biomassaflis för energiproduktion, jordförbättringsmedel för trädgården eller avfallshantering.
Fliset kan sedan användas till att fylla ut ojämnheter, läggas i rabatter och runt bärbuskar, eller utnyttas till gångar och stigar.
Med vår erfarenhet och utrustning kan du lita på oss för att leverera pålitliga och professionella flisningstjänster, oavsett omfattningen av ditt projekt.
Vi är helt enkelt redo att ta hand om din flisning och se till att den utförs effektivt och noggrant.

Mk Trädgård flisar både stort och smått med vår smidiga kraftfulla flishuggare
Hjälp att flisa? Kontakta MK Trädgård för flisning direkt hos dig

Kontakta oss på MK Trädgård

Kontakta oss

Kontakta oss om du vill hjälp med din flisning!
Vi hjälper dig med att ta vara på varendaste flisa som produceras tack vare vår flishuggares effektiva flishugg! Hör av dig till oss på Mk trädgård så hjälper vi dig med din flisning.

Frågor och svar om flisning

Personligt och tryggt med ett erfaret trädgårdsföretag

Personligt & tryggt

Vi månar om våra kunder och tar oss tid att lyssna på dina frågor och funderingar.

Flexibelt och snabbt när du vill kontakta oss

Flexibelt & snabbt

Våra beslutsvägar är korta och snabba. Från ord till handling går det fort.

Med erfarenhet och kunskap utför alla våra medarbetare sina trädgårdsuppdrag

Kunskap

Våra anställda har en hög kunskapsnivå inom olika ämnen, alla har något de är extra bra på.

Sammarbeta med ett erfaret trädgårdsföretag, kontakta oss för att ta ditt företag till nästa bredd

Bredd

Vi samarbetar med andra företag, vilket gör att vi kan erbjuda ett ännu bredare utbud av tjänster.

Anders Bostedt, privatperson

★★★★

Vi är nöjda med MK Trädgård, med allt från snöröjning till sommarblommor! BRF Platån.

Johanna Gustafsson, BRF Nyckeln

★★★★★

Vi är väldigt nöjda med hur MK Trädgård utför sina uppdrag och att de möter våra medlemmar ute i verksamheterna på bästa sätt. Vi kan varmt rekommendera MK Trädgård och ser fram emot ett fortsatt bra och trevligt samarbete med Micke och hans företag.”

Richard Åhlin, privatperson

★★★★★

MK Trädgård genomförde både trädfällning, trädbeskärning samt bortforsling i vår bostadsrättsförening. Mycket trevliga och kunniga. Tog sig tid att svara på frågor och undersöka problem som inte var relaterade till själva arbetet. Kommer utan tvekan att anlita dom vid eventuella framtida problem med grönytorna i föreningen. Toppservice!

Olof Rämsell, Brostaden

★★★★★

Jag är alltid nöjd när jag anlitar Mk Trädgård. De jobbar snabbt och effektivt med utmärkta resultat. De är lyhörda för mina hyresgästers behov samt visar hänsyn för deras egendom. Deras personal är snabba, kunniga och väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med MK Trädgård framöver.

Morgan, privatperson

★★★★☆

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av Micke och hans team. Det gick fort att få hjälp med flera riskträd efter en stark höststorm med tillhörande trädfällning och bortforsling och jag fick ett trevligt bemötande rakt igenom! Kan varmt rekommendera.

Kalle, privatperson

★★★★

Vi fick snabb och effektiv hjälp av Micke och hans team när föreningen behövde vårstäda. Det gick fort att färdigställa promenadstråk och förbereda gräs och häckar inför våren. Jag får alltid ett trevligt bemötande så fort man anlitar MK Trädgård! Kan varmt rekommendera.

Mats Forsberg, BRF Grundstenen

★★★★★

Har arbetat med MK Trädgård i flera års tid nu och det har alltid fungerat utmärkt. De har hjälpt oss med alla möjliga uppdrag och skött kontakten med våra medlemmar varje gång som vi har beställt ett jobb. Suverän service!

Lars Fornander, Skandia Fastigheter

★★★★

MK Trädgård fattar verkligen att ha kunden i fokus och förstår vikten av snabb service och att akut är akut. Att MK Trädgård dessutom kan bidra med trädgårdsritningar och förslag på åtgärder gör att vi på Skandia Fastigheter se fram mot ett långt samarbete. Eftersom vi på Skandia har både bostäder, kontor, köpcentrum och samhällsfastigheter så är MK Trädgårds stora flexibilitet ett stort plus. Utöver detta så har de en specialbyggd kombibil som kan utföra jobb många andra inte kan.

Stella Weiss Engström, privatperson

★★★★★

I tid och otroligt snabba. Bra service och mycket trevligt bemötande.

Bo Fogelberg, Vasakronan

★★★★★

Det finns bara positiva saker att skriva om MK Trädgård. Personalen är ett föredöme inom branschen på så sätt att de alltid kommer i tid och lämnar det alltid snyggt och rent efter sig. En annan sak som är positivt är bredden i deras tjänster.

Christian Lundberg, privatperson

★★★★☆

Välfungerande företag med gedigen kunskap och genomgående trevliga medarbetare. Första jobbet var ett jourärende – de anlände till villan direkt måndag morgon. Andra ärendet var planering – undersökning och analys, med tydliga förslag på åtgärder. Tredje ärendet var en tillfällig åtgärd, som prioriterades och genomfördes bara några dagar senare. Tryggt och omtänksamt – de förstår vad som är värdefullt för kunden.

Per-Martin Pettersson

★★★★☆

Vi är väldigt nöjda med MK Trädgård och de har därför varit vår leverantör de senaste 14 åren. Har alltid upplevt att vi fått snabb respons med åtgärd vid akuta fel utan några klagomål från hyresgäster när MK Trädgård utfört arbete i våra lägenheter.

Folke Nilsson, privatperson

★★★★★

Väldigt nöjd! Fick ett akut trädfälla vår stora tall efter en storm och ringde till denna firma som kom direkt och fixade problemet. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Martin Berg, Balder

★★★★

Sedan många år har vi på Balder köpt tjänster via MK TRädgård. Vi uppskattar deras vänliga och tillmötesgående arbetssätt där kund står i fokus. Arbetet utförs alltid med ansvar och snabb återkoppling.

Simon Englund, privatperson

★★★★★

Grymt bemötande, trevliga och utförde jobbet snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Simon Englund, privatperson

★★★★★

Grymt bemötande, trevliga och utförde jobbet snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Folke Nilsson, privatperson

★★★★★

Väldigt nöjd! Hade ett behov av trädbeskärning och ringde till denna firma som kom direkt och fixade problemet. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Mats och Alexandra, Sollentuna

★★★★★

Vilket mästerverk! Bra jobbat!

Anna Hamberg

★★★★★

Beskärning och fälla träd i Uppsala
Bra bemötande och bra utfört. Mycket nöjd!

Julia

★★★★★

Fälla 2 st träd i Knivsta, 16/9
Mycket trevlig och kunnig arborist. Han var även vänlig och kapade upp trädet åt oss så att det skulle bli lättare att såga ved och forsla bort mindre grenar.

Offert ikon Kontakta oss