Vårstädning,Trädgårdsdesign Gärdet,Trädgårdsdesign Gamla Stan

Trädgårdsrådgivning Stockholm för park och trädgård

Trädgårdsrådgivning i Stockholm för parker, grönområden eller trädgårdar – inget projekt är för stort, inget är heller för litet!

Mer om vad vi gör

Andra tjänster

  • Fridshyddevägen 2
  • 191 36 SOLLENTUNA
  • Tel: 08-35 82 40
  • info@mktradgard.se

Offertförfrågan

Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, doc, Max filstorlek: 500 MB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Villrådig? Vi ger råd!

Trädgårdsrådgivning Stockholm för företag och BRF

Vi på MK Trädgård förstår vikten av att skapa inbjudande men välskötta utomhusområden samt entréer för företag och bostadsrättsföreningar (BRF) i Stockholm.
Vårt dedikerade team av trädgårdsexperter erbjuder skräddarsydd trädgårdsrådgivning, för att förbättra samt underhålla era grönytor på ett professionellt sätt. 

Vi fokuserar på att bevara och förbättra rabatter, träd eller grönytor för att skapa en harmonisk som attraktiv atmosfär som både skapar trivsel samt ökar fastighetens värde.
Vår trädgårdsrådgivning inkluderar expertis i att välja växter som passar Stockholms klimat samt markförhållanden för att säkerställa långsiktig överlevnad som skönhet.
Kontakta oss idag, vi hjälper dig.

Få trädgården att blomma med rådgivning från trädgårdsexperter

Skräddarsydda lösningar för din trädgård

Rådgivning för vackra trädgårdar i Stockholm

Få en trädgård som speglar din stil med vår expertrådgivning i Stockholm.
MK Trädgård skräddarsyr lösningar för vackra och funktionella utomhusmiljöer.
Kontakta oss för personlig trädgårdsrådgivning och låt oss förvandla din trädgård till en fridfull oas mitt i storstaden. 
Vår service omfattar allt från trädgårdsdesign, trädgårdsplanering Stockholm samt växtval till hållbart underhåll.

Behöver du hjälp?
Tveka inte, våra experter finns här för dig!

Trädgårdsentusiast eller nybörjare?

MK Trädgård ger dig råd och stöd

MK Trädgård är inte bara din valda trädgårdspartner, utan även en pålitlig källa för råd och stöd.
Att skapa samt underhålla en vacker trädgård kräver kunskap som engagemang.
Därför erbjuder vi inte bara en omfattande uppsättning av trädgårdstjänster, utan även vår erfarenhet samt expertis för att vägleda dig genom hela processen. 

Oavsett om du är en passionerad trädgårdsentusiast som söker nya idéer eller en nybörjare som behöver grundläggande råd, är vi här för att stödja dig.
Vi tror på att skapa trädgårdar som går utöver det estetiska, där varje växt som element harmoniserar för att skapa en unik och välbalanserad utomhusmiljö. Vår rådgivning sträcker sig också till att integrera hållbara som miljövänliga metoder för att främja långsiktig hälsa samt skönhet i din trädgård.

Rådgivning trädgård: En grön expertis i Stockholmsområdet
MK Trädgård hjälper dig med trädgårdsrådgivning

Vi hjälper dig att skapa en härlig trädgård

MK Trädgård hjälper dig i Stockholm

Oavsett storlek eller omfattning av ditt trädgårdsprojekt, från små innergårdar till stora kommersiella utomhusområden.
MK Trädgård ser fram emot att erbjuda dig inte bara trädgårdstjänster utan även det stöd samt råd som behövs för att skapa och underhålla en trädgård som du kommer att älska och njuta av.

Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver trädgårdsrådgivning Stockholm!

Frågor och svar om trädgårdsrådgivning Stockholm

Personligt och tryggt med ett erfaret trädgårdsföretag

Personligt & tryggt

Vi månar om våra kunder och tar oss tid att lyssna på dina frågor och funderingar.

Flexibelt och snabbt när du vill kontakta oss

Flexibelt & snabbt

Våra beslutsvägar är korta och snabba. Från ord till handling går det fort.

Med erfarenhet och kunskap utför alla våra medarbetare sina trädgårdsuppdrag

Kunskap

Våra anställda har en hög kunskapsnivå inom olika ämnen, alla har något de är extra bra på.

Sammarbeta med ett erfaret trädgårdsföretag, kontakta oss för att ta ditt företag till nästa bredd

Bredd

Vi samarbetar med andra företag, vilket gör att vi kan erbjuda ett ännu bredare utbud av tjänster.

Anders Bostedt, privatperson

★★★★

Vi är nöjda med MK Trädgård, med allt från snöröjning till sommarblommor! BRF Platån.

Johanna Gustafsson, BRF Nyckeln

★★★★★

Vi är väldigt nöjda med hur MK Trädgård utför sina uppdrag och att de möter våra medlemmar ute i verksamheterna på bästa sätt. Vi kan varmt rekommendera MK Trädgård och ser fram emot ett fortsatt bra och trevligt samarbete med Micke och hans företag.”

Richard Åhlin, privatperson

★★★★★

MK Trädgård genomförde både trädfällning, trädbeskärning samt bortforsling i vår bostadsrättsförening. Mycket trevliga och kunniga. Tog sig tid att svara på frågor och undersöka problem som inte var relaterade till själva arbetet. Kommer utan tvekan att anlita dom vid eventuella framtida problem med grönytorna i föreningen. Toppservice!

Olof Rämsell, Brostaden

★★★★★

Jag är alltid nöjd när jag anlitar Mk Trädgård. De jobbar snabbt och effektivt med utmärkta resultat. De är lyhörda för mina hyresgästers behov samt visar hänsyn för deras egendom. Deras personal är snabba, kunniga och väldigt behagliga att arbeta med. Ser fram emot att fortsätta ett gott samarbete med MK Trädgård framöver.

Morgan, privatperson

★★★★☆

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av Micke och hans team. Det gick fort att få hjälp med flera riskträd efter en stark höststorm med tillhörande trädfällning och bortforsling och jag fick ett trevligt bemötande rakt igenom! Kan varmt rekommendera.

Kalle, privatperson

★★★★

Vi fick snabb och effektiv hjälp av Micke och hans team när föreningen behövde vårstäda. Det gick fort att färdigställa promenadstråk och förbereda gräs och häckar inför våren. Jag får alltid ett trevligt bemötande så fort man anlitar MK Trädgård! Kan varmt rekommendera.

Mats Forsberg, BRF Grundstenen

★★★★★

Har arbetat med MK Trädgård i flera års tid nu och det har alltid fungerat utmärkt. De har hjälpt oss med alla möjliga uppdrag och skött kontakten med våra medlemmar varje gång som vi har beställt ett jobb. Suverän service!

Lars Fornander, Skandia Fastigheter

★★★★

MK Trädgård fattar verkligen att ha kunden i fokus och förstår vikten av snabb service och att akut är akut. Att MK Trädgård dessutom kan bidra med trädgårdsritningar och förslag på åtgärder gör att vi på Skandia Fastigheter se fram mot ett långt samarbete. Eftersom vi på Skandia har både bostäder, kontor, köpcentrum och samhällsfastigheter så är MK Trädgårds stora flexibilitet ett stort plus. Utöver detta så har de en specialbyggd kombibil som kan utföra jobb många andra inte kan.

Stella Weiss Engström, privatperson

★★★★★

I tid och otroligt snabba. Bra service och mycket trevligt bemötande.

Bo Fogelberg, Vasakronan

★★★★★

Det finns bara positiva saker att skriva om MK Trädgård. Personalen är ett föredöme inom branschen på så sätt att de alltid kommer i tid och lämnar det alltid snyggt och rent efter sig. En annan sak som är positivt är bredden i deras tjänster.

Christian Lundberg, privatperson

★★★★☆

Välfungerande företag med gedigen kunskap och genomgående trevliga medarbetare. Första jobbet var ett jourärende – de anlände till villan direkt måndag morgon. Andra ärendet var planering – undersökning och analys, med tydliga förslag på åtgärder. Tredje ärendet var en tillfällig åtgärd, som prioriterades och genomfördes bara några dagar senare. Tryggt och omtänksamt – de förstår vad som är värdefullt för kunden.

Per-Martin Pettersson

★★★★☆

Vi är väldigt nöjda med MK Trädgård och de har därför varit vår leverantör de senaste 14 åren. Har alltid upplevt att vi fått snabb respons med åtgärd vid akuta fel utan några klagomål från hyresgäster när MK Trädgård utfört arbete i våra lägenheter.

Folke Nilsson, privatperson

★★★★★

Väldigt nöjd! Fick ett akut trädfälla vår stora tall efter en storm och ringde till denna firma som kom direkt och fixade problemet. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Martin Berg, Balder

★★★★

Sedan många år har vi på Balder köpt tjänster via MK TRädgård. Vi uppskattar deras vänliga och tillmötesgående arbetssätt där kund står i fokus. Arbetet utförs alltid med ansvar och snabb återkoppling.

Simon Englund, privatperson

★★★★★

Grymt bemötande, trevliga och utförde jobbet snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Simon Englund, privatperson

★★★★★

Grymt bemötande, trevliga och utförde jobbet snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.

Folke Nilsson, privatperson

★★★★★

Väldigt nöjd! Hade ett behov av trädbeskärning och ringde till denna firma som kom direkt och fixade problemet. Blev väldigt trevligt bemött och det var tydligt att de var duktiga, effektiva och gjorde jobbet med noggrannhet. Rekommenderar!

Mats och Alexandra, Sollentuna

★★★★★

Vilket mästerverk! Bra jobbat!

Anna Hamberg

★★★★★

Beskärning och fälla träd i Uppsala
Bra bemötande och bra utfört. Mycket nöjd!

Julia

★★★★★

Fälla 2 st träd i Knivsta, 16/9
Mycket trevlig och kunnig arborist. Han var även vänlig och kapade upp trädet åt oss så att det skulle bli lättare att såga ved och forsla bort mindre grenar.

Offert ikon Kontakta oss